net even anders

Standaard catering kennen we allemaal wel: tomatensoep, broodje gezond en als je geluk hebt ook een sapje. Jus d’orange of appelsap. Super lekker natuurlijk! Maar wij willen je nét even iets anders bieden.

Je las het waarschijnlijk al: duurzame catering op maat. Bij Jungle gaan we voor helemaal groen. Wij bieden je duurzame catering in de breedste zin van het woord. Kom je langs bij Jungle? Dan hebben wij de tafel voor je gedekt met ons mooiste servies, houten schalen en kannen met vers seizoenssap. Komen wij voor je cateren op locatie? Dan nemen wij al ons servies gewoon mee! Wij doen niet aan wegwerp bordjes, plasticbestek of bekertjes. Beter voor de planeet en wel zo gezellig aan tafel.

Met onze gerechten willen wij je niet alleen laten genieten van alle lekkere smaken, maar ook aan het denken zetten. Alles wat we maken is 100% plantaardig. Denk aan lekkere desem boterhammen met roomkaas op basis van cashewnoten, plantaardige ‘zalm’ van gemarineerde wortel en mosterd dille saus of onze save-the-tuna salad op basis van kikkererwten.

100% plantaardig

Bij Jungle Green Kitchen is alles 100% plantaardig. Dit houdt in dat we zonder dierlijke producten koken. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen zich daar iets bij kan voorstellen.. Maar het is eigenlijk heel simpel! Alles wat jij lekker vindt in een plantaardig jasje. Zo maken we bijvoorbeeld heerlijke vegan hapjes van bladerdeeg met romige champignon vulling, cheesecake op basis van cashewnoten of een lekkere Mexicaanse wrap gevuld met zoete aardappel, zwarte bonen en tomaten salsa. Je proeft niet eens dat er geen dier aan te pas is gekomen!

maar waarom dan?

Door plantaardig te koken en eten dragen wij zo min mogelijk bij aan een groot deel van de huidige milieuproblemen. Het eten van dierlijke producten staat namelijk rechtstreeks in verband met o.a. water- en luchtvervuiling, vermindering van de biodiversiteit en de opwarming van de aarde. Je kunt niet zonder bij duurzame catering vinden wij. Een makkelijke keuze dus!

Waar het veganisme ooit een oubollig imago had, is dit tegenwoordig helemaal niet meer het geval. Sterker nog, het is zelfs helemaal hip! Kijk maar eens naar Berlijn, New York, Bali en ook Amsterdam. Je struikelt hier bijna over al het lekkere vegan aanbod. Zo vind je er de mooiste smoothie bowls op basis van vers fruit en plantaardige melk, vegan versies van pulled pork, shoarma en zelfs kaasplankjes! Je hoeft dus écht niets te missen wanneer je plantaardig eet, beloofd!

instagram

contact

hallo@junglegreenkitchen.nl
Lijsterbesstraat 39,
5616 LE Eindhoven

algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden