besloten ontbijt, lunch of diner 

Bijkletsen, lekker lang tafelen en even de tijd hebben voor elkaar.  Dit doe je in onze gezellige keuken, die ook nog eens is ingericht in Jungle stijl. Hier ontvangen wij groepen tot 16 personen voor een besloten ontbijt, lunch of diner. Maar er is veel meer mogelijk.. Wat dacht je van een babyshower, 21ste verjaardagsdiner of een gezellige vergadering?

Heb je interesse in een besloten ontbijt, lunch of diner? Je kunt alvast een kijkje nemen op ons seizoensmenu met verschillende boterhammen, soepen, salades en nog veel meer lekkers. Reserveren kan door ons een mailtje te sturen. Zoals gezegd staan we ook open voor bijzondere aanvragen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een voorstel op maat voor je!

Regelmatig organiseren wij kleinschalige evenementen. Denk aan een brunch waarbij iedereen aan kan schuiven. Daarbij willen we ontmoeten en verbinden. Zo leren wij jou kennen én jij ons!  Hieronder vind je ons volgende evenement, waarvoor je je ook meteen kunt aanmelden!

volgende event

nieuwe datum volgt

 

instagram

contact

hallo@junglegreenkitchen.nl
Lijsterbesstraat 39,
5616 LE Eindhoven

algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden